Welkom

Consultancy

Interim management

Initiatives

Africa

Over mij

Contact
Welkom
Het symbool voor mijn diensten is de prachtige ‘Rode brug’ in het Amsterdamse Oostelijk Havengebied. Deze brug verbindt de schiereilanden Borneo en Sporenburg met elkaar.
 
Als consultant en interim manager ligt mijn toegevoegde waarde in het verbinden van twee werelden: De wereld van de medisch professional met die van de organisatie van zorg. En waar mogelijk verbind ik deze twee werelden nog met een derde wereld: Afrika.
 
Sinds 2006 werk ik als organisatie adviseur voor zorginstellingen, farmaceuten, verzekeraars en beleidsorganen. Eerst bij Plexus en sinds 2011 als zelfstandige. Daarvoor heb ik zes jaar als arts gewerkt. In ziekenhuizen in Nederland en Tanzania en als medisch adviseur bij een alarmcentrale. Hierdoor ken ik de spelers in de zorg en weet ik wat hen beweegt.
 
Als zorginstelling wil je zoveel mogelijk gezondheidswinst realiseren met de middelen die je hebt. Kwalitatief hoogwaardige zorg, doelmatig geleverd door mensen die plezier hebben in hun werk. Om dat te bereiken moeten medische professionals en de zorgorganisatie elkaar goed weten te verstaan en de rollen goed verdelen. Dat is niet altijd het geval. Zo zie ik soms artsen modderen met een planning in Excel of managers aan verandering werken zonder de medici er in mee te nemen.
 
Door onderzoek, analyses, quick-scans, site-visits, toepassen van Lean en Theory of Constraint, begeleiden van verbetertrajecten en trainingen draag ik bij aan verbeterde samenwerking. Het overbruggen van de kloof tussen medisch professional en organisatie. 

Onder de kopjes ‘Ervaring' op de verschillende pagina’s van deze website leest u meer over wat ik zoal gedaan heb. Ook kom ik graag langs voor een gesprek. Ik lever maatwerk tegen aantrekkelijke tarieven!

joris@vanderputtenmedical.com
+31 (0)6 31 979 676

 

Welkom
Consultancy
Interim management
Initiatives
Africa
Over mij
Contact